Hogyan reklámozhatja magát egy helyszín?

 • Ha ezen az űrlapon keresztül jelentkeztél, akkor Te is a hivatalos Garázsvásár fesztivál eladói közé tartozol:  Jelentkezési lap
 • Olvasd át a fesztivál kódexet: a GYIK gyűjteményt, benne letölthető szórólap, helyszín sorszám jelölő, pecsétgyűjtő játék útlevél grafika, a játékok leírása… 
 • A garázsvásárban résztvevő ELADÓI helyszínek sikere nagyban múlik majd azon, hogy az eladók mennyire lesznek aktívak saját maguk is a helyszínük és a fesztivál reklámozásában.
 • Fontos, hogy minden eladó szóljon az eseményről a szomszédoknak, a családtagoknak, barátoknak, akik Biatorbágy és környékén laknak, vagy éppen máshol, de fanatikus kincskeresők a garázsvásárokon. 
 • Javasoljuk, hogy a Garázsvásár fesztivál hírét osszátok meg a saját Facebook profilotokban, Messengeren,  Instagramon, emailben…
 • Központilag másolunk néhány szórólapot, plakátot, így ha szeretnél belőle és bedobnád az utcátokban a postaládákba, bevinnéd a gyerek ovijába/iskolájába… akkor írj emailt, egyeztessünk (garazsvasarbiatorbagy@gmail.com), vagy keresd Barbarát, aki az eladók koordinálását menedzseli: https://www.messenger.com/t/100001239819321 
 • Oszd meg a Garázsvásár helyszínek térképét, ahol minden jelentkezőt feltüntettünk: IDE KATTINTVA MEGTALÁLOD A 2023. ÉVI HELYSZÍNEK TÉRKÉPÉT
 • A garázsvásárod kapujára jól látható helyre tedd ki a Garázsvásár fesztivál sorszám nyomtatványt, beleírva a saját helyszín sorszámod (ezt kell majd az egyéni pecséted mellé is mindig beírnod a pecsétgyűjtő nyereményjáték útlevelének rubrikáiba). Hogyan zserezheted meg a saját helyszín sorszám A/4-es nyomtatványod? 1. Nyomtasd ki magad (nem baj ha fekete-fehér), IDE KATT TALÁLOD A LETÖKTHETŐ VÁLTOZATOT; 2. 09.23. szombaton szórólapot osztunk a piacon, gyere oda érte; 3. a fesztivál napján, az információs központban lesz nálunk, 8 órától jöhetsz érte.
 • A Garázsvásár napján, 09.24. vasárnap hajnaltól a  zárt Facebook csoportunkban minden helyszín kitehet 1 db galéria posztot (sok képes poszt) a saját portájáról, sok-sok fotóval, az alábbi feltételekkel:
  • egy helyszín, maximum 1 posztot tehet ki a csoportba, de a galéria posztodban korlátlan számú képpel illusztrálhatod és információval teheted vonzóvá a portékáidat. Ebbe a galéria posztodba, az elejére írd oda a SORSZÁMOD és a HELYSZÍNED CÍMÉT!
  • a helyszín bemutatkozó posztod csak a vásár napján jelenhet meg, előtte nem. (09.24. reggel 8.00 órától)
  • a protékáidat bemutató galéria posztodba annyi képet töltesz fel, annyit csak akarsz, de azok a képek a saját garázsvásárod helyszínén, az általad kínált termékek fotói lehetnek! 
  • a vásár idejére (9.00-18.00) letiltjuk a kommentelést a helyszínek egyedi posztjai alatt, mert elsősorban azt szeretnénk, ha a Garázsvásár fesztivál  ♡Biatorbágy♡ esemény egy helyszíni kincsvadászat lenne és nem szimplán egy a sok közül az online piacterek között.
  • A fesztivál zárása után, 2023. szeptember 24. vasárnap, 18 órától megnyitjuk a Facebook posztok alatt a kommentelési lehetőséget, hogy a még megmaradt dolgoknak adjunk egy utolsó esélyt arra, ha személyesen nem mentek el, akkor online új tulajdonost találhasson. A posztok alatti online adás/vétel lehetőségét 2023. szeptember 30. szombat estig fenntartjuk, de  utána leállítjuk.  
  • Miért nem teheted ki korábban a portékákat, helyszínedet bemutató posztodat? Mert sajnos nem tudjuk a minőségi moderálást másképp megoldani a Facebook csoportunkban csak úgy, ha ezt nagyon koncentráltan engedélyezzük.
  • A Garázsvásár fesztiválra jelentkezés ingyenes. Ez mindig így volt és ezt így is tervezzük a jövőben is. Ha mégis szeretnél valamivel hozzájárulni a szervezéshez, vagy egy jól sikerült garázsvásár napod után ha úgy érzed, szeretnéd a háládat kifejezni, akkor kérjük, támogasd a Garázsvásár fesztivál szervezői által kiválasztott idei adomány ügyet: a FÉSZEK CSILLAG ALAPÍTVÁNYT. Adományodat a fesztiválközpontban elhelyezett adománygyűjtő dobozba tudod betenni.
  • A fesztivál végén, ha maradt olyan portékád, amit nem szeretnél visszavinni a padlásra, akkor DOBOZOLVA, FELIRATOZVA  adományként leadhatod a lentebb részletezett módon.  ⤵
  • Ez a Garázsvásár fesztivál tulajdonképpen nem más, mint egy kollektív garázsvásár, azaz sok-sok egyéni garázsvásár egy napon. Ezért ha jelentkeztél eladónak, akkor a szabályokról is tudomásod van (pl. a jelentkezési űrlap végén található általad elfogadott listára, vagy az eladüknak szervezett 2 db online felkészítő meetingen elhangzottakra gondolunk), tehát a portékáid megjelenítésében, eladásában, magában a kitelepülésedben a standod környezetének tisztántartásában, a vásárlóid informálásában, a pecsétgyűjtő játék lehetőségének szabályszerű használatában MINDEN FELELŐSSÉG A TIÉD! 
  • A Garázsvásár fesztivál mindhárom játékában játszhatsz Te is:
    1. nyereményjáték a Garázsvásár fesztivál VÁSÁRLÓI számára – pecsétgyűjtő útlevél játék. Tehát Te is lehetsz vásárló, de az általad gyűjtőtt pecsétek között természetesen nem lehet a sajátod! 
    2. nyereményjáték a Garázsvásár Biatorbágy Facebook zárt csoport tagjai számára. (legyünk minl többen, invitáló játlk, melyet IDE KATTINTVA ELÉRSZ. 
    3. nyeremény sorsolása a hivatalosan regisztrált és a fesztivál napján aktívan árusító eladóhelyek között
  • És még egy fontos kérés: ez a fantasztikus és évről évre mérföldlépő csizma léptékben fejlődő Garázsvásár fesztivál öt jófej anyuka és apuka összefogásában születik meg évről évre, akik készek időt és nem ritkán anyagi áldozatot hozni ezért az eseményért és a közösségért, akik eltökélten hisznek az  újrahasznosítás fontosságában és elkötelezettek a környezettudatosság mellett. Ez egy nonprofit esemény.  Köszönjük, ha türelmes vagy a szervezőkkel és szükség esetén együttműködsz a problémák megoldásában.💚
  • Sikeres garázsvásárt kívánunk! Legyen sok-sok mosollyal teli pillanatotok, és kívánjuk, hogy minél több használt portékád kincsként találjon új családra. ❤️

Garázsvásár másnapján a megmaradt, de jó állapotú „kincsek” hasznos holmik begyűjtése adományozás célból

Tavaly nagy siker volt, idén sem hagyjuk kárba veszni a megmaradt portékákat – DOBOZOLVA, FELIRATOZVA TUDOD MAJD LEADNI! ♻

❤️  Kellermayer Bernadette és Kellermayer Sándor ❤️ segítségével lehetőséget teremtünk a vásáron megmaradt, de a padlásra már vissza nem utazó holmik dobozolt leadására, további hasznosítására amit a Szia Adománybolt –nak elszállítunk.

Minden olyan holmit, amik megmaradtak, padlásra már nem szeretnéd újra visszavinni ugyanakkor szívesen felajánlod rászorulóknak, tedd dobozokba, majd a fesztivál másnapján, 2023.09.25-én hétfőn 16:00-19:00 között add le a Faluház hátsó udvarába, ahonnan elszállítjuk azokat az adományboltba. Csak ezen a napon és csak ebben az időintervallumban van rá lehetőséged és CSAK DOBOZOLVA, FELIRATOZVA (mi van benne) tudjuk átvenni!

A folyamat:

Csak azokat a holmikat rakd össze, amiket Te is szívesen tovább használnál.

 • Tedd a holmikat PAPÍR dobozba (nem zacskóba, hanem papír dobozba)
 • Írd rá az értékesítési pontod számát pl. „12”. Ezzel azonosítunk be, ha esetleg a dolgok nem átvehetők. (ez nagyon fontos! Enélkül nem tudjuk átvenni!)
 • Írd rá a dobozra a tartalmát pl.: Fiú bébi ruha 52-80, Játékok 4-6 év stb.

Hova tudod leadni és mikor:

A garázsvásár fesztivál másnapján, azaz 2023. szeptember 25. HÉTFŐN, kizárólag 16:00 és 19:00 óra között a biatorbágyi Faluház hátsó parkolójába behajtva – az Ybl Miklós stny.-ról megközelítve – várjuk az adományokat.

SZIA ADOMÁNYBOLT (Szülők Iskolák Adományboltja) Fenntartója a Szülők Iskolák Adományboltja Szociális Szövetkezet.

Céljuk az együttműködés, egymás segítésének gyakorlati megvalósítása. Szövetkezetük a hátrányos helyzetű emberek és jó érzésű segítőkész emberek találkozóhelye. Az Adománybolt mindenféle adományt elfogad, és amit nem tud értékesíteni, azt a szegényeknek ingyen adja tovább.

Fontos:

 • csak a Garázsvásár  fesztivál hivatalos eladóhelyszínei számára szervezzük ezt a lehetőséget (sorszámmal ellátott helyszínek)
 • kérjük, NE ADD LE AZ OLYAN HOLMIKAT, amiket már Te sem használnál szívesen, azokat sem, amik nagyon rossz vagy használhatatlan állapotban vannak. A szegénység nem bűn, csak egy állapot, amit segítünk méltósággal elviselni a rászorulók számára

Reméljük, segítjük vásárodat, a leadott holmikkal pedig tovább segítünk a méltatlan helyzetbe kerülteket.

Sikeres garázsvásárt kívánunk!

A Szervezők

A Garázsvásár fesztivál idei hivatalos adománygyűjtése: a FÉSZEK CSILLAG ALAPÍTVÁNY támogatására

🤗 A Garázsvásár Fesztiválon immár hagyományosan minden évben jótékonysági gyűjtést szervezünk egy kiválasztott helyi alapítvány, társulat vagy személy megsegítése céljából.

Idén ugyanúgy elköteleztük magunkat a sok-sok fontos támogatni való ügy közül egy mellett. 2023-ban Veletek közösen, a Ti segítségetekkel szeretnénk örömöt csempészni egy csodálatos, helyben működő alapítvány számára, mégpedig a Fészek Csillag Alapítvány – Fogyatékosok Nappali Ellátója gondozottjai részére.

Nagyon örülnénk, ha gondolnátok rájuk is, amikor a Fesztiválközpontban található adománygyűjtő persely mellett elhaladtok. Kérjük, ha megteheted, akkor adományoddal járulj hozzá az alapítvány gondozottjainak jövő tavaszi élményszerző útjuk buszbérléséhez.

Ezek a csodálatos emberek mások, mint mi, számukra a Világ másképp kerek, éppen ezért napjaik színesítése, a szociális kapcsolataik szélesítése érdekében a Fesztiválközpontban saját készítésű tárgyaikat maguk is kínálni fogják. Ha veszel is tőlük, azzal még inkább jelzel feléjük: értékesek vagytok. Egy extra ölelés pedig napokig melegíteni fogja szívüket.

Előre is köszönjük adományodat! ❤️

🌐 Nézd meg az Alapítvány weboldalát:  https://feszekcsillag.hu/

ℹ Az adománygyűjtő dobozunkat a Garázsvásár fesztivál napján és ideje alatt a fesztiválközpontban megtalálod. (2051 Biatorbágy, Herbrechtingen tér – a Tavasz utcai játszótérnél)

Főoldal - Fészek Csillag Alapítvány

Kapcsolat