Hogyan reklámozhatja magát egy helyszín?

 • Ezen az úrlapon keresztül tudtál jelentkezni az idei Garázsvásár fesztiválra, mint eladó helyszín: Jelentkezési lap
 • A garázsvásárban résztvevő ELADÓ helyszínek sikere nagyban múlik majd azon, hogy az eladók mennyire lesznek aktívak saját maguk is a helyszínük és a fesztivál reklámozásában.
 • Fontos, hogy minden eladó szóljon az eseményről a szomszédoknak, a családtagoknak, barátoknak, akik Biatorbágy és környékén laknak, vagy éppen máshol, de fanatikus kincskeresők a garázsvásárokon. 
 • Javasoljuk, hogy a Garázsvásár fesztivál hírét osszátok meg a saját Facebook profilotokban, Messengeren,  Instagramon, emailben…
 • Központilag másolunk néhány szórólapot, plakátot, így ha szeretnél belőle és bedobnád az utcátokban a postaládákba, bevinnéd a gyerek ovijába/iskolájába… akkor írj emailt, egyeztessünk (garazsvasarbiatorbagy@gmail.com)
 • Oszd meg a Garázsvásár helyszínek térképét, ahol minden jelentkezőt feltűntettünk: TÉRKÉP ITT
 • A Garázsvásár napján, 09.25. vasárnap hajnaltól a  zárt Facebook csoportunkban minden helyszín kitehet 1 db posztot a saját portájáról, sok-sok fotóval, az alábbi feltételekkel:
  • egy helyszín, maximum 1 posztot tehet ki a csoportba, és a posztodban korlátlan számú képpel illusztrálhatod a portékáidat
  • a helyszín bemutatkozó posztod csak a vásár napján jelenhet meg (09.25.)
  • ebbe a posztba annyi képet töltesz fel, annyit csak akarsz, de azok a képek a saját garázsvásárod helyszínén, az általad kínált termékek fotói kell legyenek.
  • a vásár idejére (9.00-15.00) letiltjuk a kommentelést a helyszínek egyedi posztjai alatt, mert elsősorban azt szeretnénk, ha a Garázsvásár fesztivál  ♡Biatorbágy♡ esemény egy helyszíni kincsvadászat lenne és nem online piactér.
  • A fesztivál vége után, 2022. szepember 25. vasárnap, 15 órától megnyitjuk a Facebook posztok alatt a kommentelési lehetőséget, hogy a még megmaradt dolgoknak adjunk egy utolsó esélyt arra, ha személyesen nem mentek el, akkor online új tulajdonost találhasson. A posztok alatti online adás/vétel lehetőségét 2022. szeptember 28. szerda estig (a nyereményjáték nyerteseinek sorsolásáig) fenntartjuk, de  utána leállítjuk.  
  • Miért nem teheted ki korábban a portékákat, helyszínedet bemutató posztodat? Mert sajnos nem tudjuk a minőségi moderálást másképp megoldani a Facebook csoportunkban csak úgy, ha ezt nagyon koncentráltan engedélyezzük.
  • Tudnod kell, hogy ez a fantasztikus és évről évre mérföldlépő csimában feljődő Garázsvásár fesztivál négy jófej anyuka és apuka összefogásában születik meg évről évre, akik készek időt és nem ritkán anyagi áldozatot hozni ezért az eseményért és a közösségért, akik eltökélten hisznek az  újrahasznosítás fontosságában és elkötetelezettek a környezettudatosság mellett. Köszönjük a megértésed! 💚

Garázsvásáron megmaradt, de tovább használható „kincsek” hasznos holmik begyűjtése adományozás célból

❤️  Kellermayer Bernadette és Kellermayer Sándor ❤️ segítségével lehetőséget teremtettünk a vásáron megmaradt, de a padlásra már vissza nem utazó holmik dobozolt leadására, további hasznosítására amit a Szia Adománybolt –nak elszállítunk.

Minden olyan holmit, amik megmaradtak, padlásra már nem szeretnéd újra visszavinni ugyanakkor szívesen felajánlod rászorulóknak, tedd dobozokba, majd szeptember 26-án, hétfőn 16.00 – 19.00 óra között add le a Faluház hátsó udvarába, ahonnan elszállítjuk azokat az adományboltba. Csak ezen a napon és csak ebben az időintervallumban van rá lehetőséged!

A folyamat:

Csak azokat a holmikat rakd össze, amiket Te is szívesen tovább használnál.

 • Tedd a holmikat PAPÍR dobozba (nem zacskóba, hanem papír dobozba)
 • Írd rá az értékesítési pontod számát pl. „12”. Ezzel azonosítunk be, ha esetleg a dolgok nem átvehetők. (ez nagyon fontos! Enélkül nem tudjuk átvenni!)
 • Írd rá a dobozra a tartalmát pl.: Fiú bébi ruha 52-80, Játékok 4-6 év stb.

Hova tudod leadni és mikor:

A garázsvásár fesztivál másnapján, azaz 2022. szeptember 26. HÉTFŐN, kizárólag 16,00 és 19,00 óra között a biatorbágyi Faluház hátsó parkolójába behajtva – az Ybl Miklós stny.-ról megközelítve – várjuk az adományokat.

SZIA ADOMÁNYBOLT (Szülők Iskolák Adományboltja) Fenntartója a Szülők Iskolák Adományboltja Szociális Szövetkezet.

Céljuk az együttműködés, egymás segítésének gyakorlati megvalósítása. Szövetkezetük a hátrányos helyzetű emberek és jó érzésű segítőkész emberek találkozóhelye. Az Adománybolt mindenféle adományt elfogad, és amit nem tud értékesíteni, azt a szegényeknek ingyen adja tovább.

Fontos:

 • csak a Garázsvásár  fesztivál hivatalos eladóhelyszínei számára szervezzük ezt a lehetőséget (sorszámmal ellátott helyszínek)
 • kérjük, NE ADD LE AZ OLYAN HOLMIKAT, amiket már Te sem használnál szívesen, azokat sem, amik nagyon rossz vagy használhatatlan állapotban vannak. A szegénység nem bűn, csak egy állapot, amit segítünk méltósággal elviselni a rászorulók számára

Reméljük, segítjük vásárodat, a leadott holmikkal pedig tovább segítünk a méltatlan helyzetbe kerülteket.

Sikeres garázsvásárt kívánunk!

A Szervezők

Kapcsolat

Fontos információk